Ona – absolwentka SGH w Warszawie. Umysł ścisły z nieco ukrytą duszą artysty.
On – inżynier sadownik, złota rączka. Sukcesywnie urzeczywistnia swoje plany i realizuje cele.
Oboje dorastaliśmy na wsi. Od najmłodszych lat pomagaliśmy rodzicom w pracy w sadzie owocowym. Nasze rodziny od pokoleń związane są bowiem z sadownictwem. Teraz takie gospodarstwo prowadzimy również my. Specjalizujemy się przede wszystkim w produkcji jabłek. Jednak wśród upraw mamy również truskawki, czereśnie, śliwki i porzeczkę. Znajdujemy się w największym zagłębiu sadowniczym w Europie – w grójeckich sadach
Bardzo ważny jest dla nas ciągły progres, bo przecież ten kto nie idzie do przodu – cofa się.
Dlatego też dążymy do ciągłego rozwoju gospodarstwa zarówno poprzez bezustanną edukację (udział w konferencjach, szkoleniach, targach, prenumeraty branżowych pism, spotkania z ekspertami, szkoleniowe wyjazdy zagraniczne, czy też ostatnimi czasy webinaria) oraz wprowadzanie nowych technik i technologii zarówno podczas prac pielęgnacyjnych, zbiorów jak i sortowania owoców.
Dzięki latom doświadczeń, ciężkiej pracy, zdobytej i wciąż uzupełnianej wiedzy oraz technologii możemy cieszyć się owocami najwyższej jakości. Jakość ta jest potwierdzona przez certyfikat Integrowanej Produkcji.
Ostatnio poszerzyliśmy naszą ofertę o jabłka okolicznościowe czyli jabłka z grawerem. Na naszych jabłkach wygrawerujemy dowolny napis, slogan firmowy, logo, grafikę. Ogranicza nas jedynie wyobraźnia.
Nasze jabłka często „goszczą” na weselach, chrzcinach i innych imprezach okolicznościowych. „Spotkać nas” również można m. in. w hotelach, restauracjach, warszawskich biurach, siłowniach, salonach urody czy salonach dentystycznych. Warto również wspomnieć, że nasz produkt oprócz walorów wizualnych, ma przede wszystkim walory zdrowotne.